Over mij

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Melissa van der Burg, 29 jaar oud en woonachtig in Vlaardingen. 

Van jongs af aan heb ik mijn zinnen gezet op een toekomst in het onderwijs, met een moeder en tante als voorbeeld, was dit op zich geen vreemde keuze. Na de middelbare school ben ik dan ook direct begonnen met het realiseren van mijn droom; namelijk het werken met en begeleiden van kinderen. Ik ben mijn studie begonnen op het Mbo, met veel plezier heb ik mijn diploma als onderwijsassistent niveau 4 behaald. 

Vervolgens heb ik een jaar gewerkt als au-pair, dit was een ontzettend leerzaam jaar waar ik met veel plezier op terug kijk. Na dit fijne jaar heb ik de lerarenopleiding in het basisonderwijs (pabo) succesvol afgerond. 

Omdat ik van mening ben dat het van belang is om ieder kind op de juiste manier te begeleiden, besloot ik om de studie Master SEN te volgen, welke hier specifiek op gericht is. 

Gedurende mijn gehele studieperiode heb ik een schat aan praktijkervaring opgedaan. Ook hierna heb ik mijn kennis en ervaring, welke ik tijdens mijn studie heb verworven, in de praktijk kunnen brengen. 

Op dit moment ben ik, sinds het behalen van mijn Master, 2 jaar aan het werk in het onderwijs en heb ik dit jaar tevens de opleiding tot kindercoach afgerond.

Ik heb in de afgelopen jaren helaas steeds vaker gezien dat klassen groter worden. Hierdoor wordt het voor kinderen lastiger om alle leerstof op te nemen. Voor onder andere deze kinderen is Bijles op Maat opgericht. Alle kinderen verdienen de aandacht die zij nodig hebben om te kunnen leren.